No niin, juhannus oli ja meni. Ehkäpä sen huomaa painostakin. Aamupaino siis 79,8 kg. Pudotusta viime viikkoon 600 grammaa ja kokonaisuudessaan 3,6 kiloa. Pääsin virallisesti uudelle kymmenluvulle. Ihan ok pudotus muuten, mutta paino käväisi jo useamman päivän alempana ennen juhannusta. Syömisten puolesta ei tapahtunut hirveätä retkahdusta ja alkoholiakin tuli nautittua vain 7,5 annosta (ekaa kertaa muuten kolmeen vuoteen). Täytyy tosin tunnustaa, että jos lauantaina olisi kaapissa ollut karkkia ja sipsejä, niin olisi saattanut mennä kitusiin jonnin verran. No, mutta täytyy muistuttaa itseään, että nämä juhannukset ynnä muut kuuluvat elämään. Tärkeämpää on se, mitä sitä arkena syö ja puuhaa:)

Viime viiikolla pyrin liikkumisten suhteen pitkäkestoisimpiin, rasvaa polttaviin lenkkeihin. Sykemittari näyttää viikon likkkumisiksi 4 tuntia 34 minuuttia ja kaloreita on kulunut 2192. Hyvä. Tosin tuossa on mukana juhannusaaton 50 minuutin fiilistelypyöräily. Kunto on muuten selkeästi kasvanut. Eilen jaksoin juosta jo pitkän matkan.

Seuraava viikko. Nyt voisi tehdä lyhyempiä, mutta tehokkaampia lenkkejä. Olisi kiva päästä neljään kiloon kokonaispudotuksessa. Silloin olisi puolet tavoitteestani (8 kiloa ja kymmenen prossaa) täynnä. Hidasta tämä on. Toisaalta yhtään nolla tai plussa viikkoa ei ole viellä tullut.