Aamulla puntari näytti 82.9 kg. Muutosta tuohon viime viikon tiistaihin on siis puoli kiloa. Periaatteessahan tämän pitäisi olla positiivinen asia, mutta kovin vähälta tuntuu. Olenko oikeasti laihtunut, vai onko tämä vain normaalia painon vaihtelua? Olisi ollut hyvä jos alkuun olisi saaanut sellaisen repäisevämmän alun.

No joo. Ei viime viikko ole kyllä ollut mistään laihduttajan oppikirjasta. Liikuntaa olen lisännyt, yhteensä neljä lenkkiä tein. Kävelen ja välillä hölkkään. Sykemittari näyttää harjoitusten yhteismääräksi 3 tuntia 13 minuttia ja kalorimääräksi 1500 kaloria. Tiedä sitten niistä kaloreista. Täällä maasto on todella tasaista, joten kävellessä en saa sykettä millään yli 130. Siksipä olen ottanut pieniä juoksu pyrähdyksiä. En tiedä pitäisikö hommata sauvat, jotta saisi tehokkaampia noista lenkeistä.

Syömistä en varsinaisesti ole karsinut. Samoilla ruuilla, jotka ovat pääosin olleet aiemminkin terveellisiä. Ehkä sitä aamun ja illan tuoremehun lipittämistä voisi karsia, se kun on kuitenkin turhaa energiaa. Pullan ja karkin olen jokseenkin onnistunut välttämään, tai ainakin jos vertaa aiempia mittakaavoja. Kävin jopa lähileipomossa ja jätin heikkouteni, rinkilämunkit ostamatta ja toin niiden sijasta kotiin uunituoreita sämpylöitä. Sortumista aiheutti se, että appivanhempani olivat vierailulla. Ja silloinhan pöydässä oli sitruunamuffinsseja, ja rasvaista mureketta. Niin ja eilen kävimme kyläjuhlilla, jossa tuli vedettyä kaksi grillimakkaraa.

Jospa tämä tästä. Seuraavan viikon yritän ryhdistää entisestään tuota syömistä. Lenkillekin pyrin pääsemään 5 kertaa. Toivotaan että ensi maanantaina lukema olisi puoli kiloa pienempi.