Edellinen viikko ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti. Mies on tehnyt pitkää päivää, joten iltalenkit ovat jääneet välistä. Yritin kuitenkin jotain aina reippailla vaunujen tai pyörän kanssa. Ja eilen pukkasi räkätaudin päälle.

Yllättävää kyllä paino näytti aamulla 81.8 kg. Pudotusta viikossa siis 1,1, kg. Ja luulen että tuo ei ihan pelkkää nestettä ole. En ole nimittäin vähentänyt syömisiäni. Karkit, suklaat ja pullat on karsittu pois ruokavaliosta. Ja yllättävää kyllä se toimii. Yhdistettynä lisääntyneeseen liikkumiseen.

Koska minulla on tarkoitus, että paino myös pysyy alhaalla, en suhtaudu tähän dieettinä. En siis kiellä kaikkea mahdolista itseltäni, koska vaarana on, että dieetin loputtua tapahtuu massiivinen repsahdus ja paluu samoihin mittoihin. Niinpä voin tunnustaa, että tälla viikolla on tullut syötyä mm. yksi pepperonipitsa. Ja vähän munkkia. Mutta määrä on kuitenkin se ratkaiseva.

Ihan hyvä suunta. Taidan pysyä näissä opeissa. Tosin pitsat jätän suosiolla vähemmälle. Ei ne kuitenkaan ole sen sisältämänsä kalorimäärän arvoisia. Ne kuitenkin ovat olleet aiemminkin korkeintaan kerran kuussa olevia herkkuja, joten niistä en kanna niin suurta stressiä.

Kunnioitettavasti olen selvinnyt ilman karkkia kolme viikkoa. Yhden sisu-askin (xylitolia) ostin, kun ajattelin, etten selviä ilman naposteluja. Vähän jäätelöä on tullut nautittua lämpimämpien kelien kunniaksi. En kuitenkaan syönyt puolikasta pakettia kerralla, kuten aiemmin, vaan tyydyin vain pieneen siivuun. Niin ja se kahvikin maistuu nykyään paljaaltaan.

Nyt kun tästä flunssasta selviäisi, niin voisi taas lenkkeillä. Ilmat kun oikein houkuttelevat lenkkipolulle.